Επικοινωνήστε μαζί μας

Οδηγίες μετάβασης στο ιατρείο

Το ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 47, λίγο πριν τη συμβολή της με την οδό Καρόλου Ντηλ, απέναντι ακριβώς από την πίσω είσοδο του Εμπορικού κέντρου «Πλατεία» σε ένα σύγχρονο κτήριο με εύκολη πρόσβαση χωρίς καθόλου σκάλες.

Αν έρχεστε με αυτοκίνητο:

Υπάρχουν 2 υπόγεια πάρκινγκ διαθέσιμα σε άμεση εγγύτητα. Το πάρκινγκ “OTO” στο ίδιο κτήριο και το πάρκινγκ “Πλατεία” ακριβώς απέναντι.

Αν έρχεστε με λεωφορείο:

Ερχόμενοι από τα ανατολικά:

Με όλες τις γραμμές του Ο.Α.Σ.Θ. που διέρχονται από την οδό Τσιμισκή, κατεβαίνετε στη στάση «Αγ. Σοφίας» (κωδικός στάσης 01340) στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ, περίπου 100 μ από το ιατρείο. Στρίβετε δεξιά στην Κ. Ντηλ και στον πρώτο δρόμο αριστερά στη Βασ. Ηρακλείου.

Με όλες τις γραμμές του Ο.Α.Σ.Θ. που διέρχονται από την οδό Εγνατία, κατεβαίνετε στη στάση «Πλατεία Αριστοτέλους» (κωδικός στάσης 01045) στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αριστοτέλους. Κατεβαίνετε την Αριστοτέλους και στρίβετε αριστερά στη Βασ. Ηρακλείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έρχεστε από το αεροδρόμιο με τη γραμμή 78 (express) , κατεβαίνετε στη στάση «Πλατεία Αριστοτέλους» (κωδικός στάσης 01341) στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους. Ανεβαίνετε την Αριστοτέλους και στρίβετε δεξιά στη Βασ. Ηρακλείου.

Ερχόμενοι από τα δυτικά (Σιδηροδρομικός σταθμός, σταθμός Κ.Τ.Ε.Λ):

Με όλες τις γραμμές του Ο.Α.Σ.Θ. που διέρχονται από την οδό Μητροπόλεως, κατεβαίνετε στη στάση «Πλατεία Αριστοτέλους» (κωδικός στάσης 01356) στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Αριστοτέλους. Ανεβαίνετε την Αριστοτέλους και στρίβετε δεξιά στη Βασ. Ηρακλείου.

Με όλες τις γραμμές του Ο.Α.Σ.Θ. που διέρχονται από την οδό Εγνατία, κατεβαίνετε στη στάση «Πλατεία Αριστοτέλους» (κωδικός στάσης 01043) στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αριστοτέλους. Κατεβαίνετε την Αριστοτέλους και στρίβετε αριστερά στη Βασ. Ηρακλείου. Επίσης μπορείτε να κατέβετε στη στάση «Μητροπολίτου Γενναδίου» (κωδικός στάσης 01046) στη συμβολή των οδών Εγνατία και Μητροπολίτου Γενναδίου. Κατεβαίνετε την Καρόλου Ντηλ και στρίβετε δεξιά στη Βασ. Ηρακλείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έρχεστε από τον σταθμό των ΚΤΕΛ, αποφύγετε τη γραμμή 78 (express), καθώς η μόνη κοντινή στάση είναι η στάση «Βενιζέλου».

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια του Ο.Α.Σ.Θ. πατήστε εδώ.

Για τον εύκολο και γρήγορο σχεδιασμό του καλύτερου για σας δρομολογίου πατήστε εδώ.

Οδηγίες μετάβασης στο ιατρείο

Το νέο ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο των Πεύκων, στην οδό Ειρήνης 11, 100μ πάνω από το συντριβάνι και 200μ κάτω από το νέο δημαρχείο. Είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με την αστική συγκοινωνία όσο και με Ι.Χ. Υπάρχει δυνατότητα εύκολου πάρκινγκ.

Αν έρχεστε με αυτοκίνητο:

Ερχόμενοι από τον περιφερειακό βγαίνετε στην έξοδο προς Ασβεστοχώρι και «Νοσοκομείο Παπανικολάου». Ακολουθείτε τη Λεωφόρο Παπανικολάου, περνάτε τη διασταύρωση Φιλύρου, μπαίνετε στα Πεύκα και στα 100μ μετά το φωτεινό σηματοδότη στρίβετε αριστερά στο συντριβάνι, έχοντας δεξιά την ταβέρνα «Κορυφή» και εισέρχεστε στην οδό Ειρήνης. Το ιατρείο βρίσκεται στα 100μ στα αριστερά σας.

Ερχόμενοι από Ασβεστοχώρι στρίβετε δεξιά στο συντριβάνι 50μ μετά το πρατήριο καυσίμων της ΕΚΟ και το σούπερ μάρκετ «Μασούτης».

Αν έρχεστε με λεωφορείο:

Αν έρχεστε από Θεσσαλονίκη θα πάρετε τη γραμμή του Ο.Α.Σ.Θ. Νο57 «Ερμού -Διασταύρωση Χορτιάτη» και θα κατεβείτε επί της Λεωφόρου Παπανικολάου είτε στη στάση «Περίπτερο» (λίγο πριν από το συντριβάνι) είτε στη στάση «Βενζινάδικο» (λίγο μετά από το συντριβάνι).

Αν έρχεστε από το Ασβεστοχώρι θα πάρετε τη γραμμή του Ο.Α.Σ.Θ. Νο57 «Διασταύρωση Χορτιάτη-Ερμού» και θα κατεβείτε επί της Λεωφόρου Παπανικολάου είτε στη στάση «Φυτώριο» (λίγο πριν από το συντριβάνι) είτε στη στάση «Περίπτερο» (λίγο μετά από το συντριβάνι).

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια του Ο.Α.Σ.Θ. πατήστε εδώ.

Για τον εύκολο και γρήγορο σχεδιασμό του καλύτερου για σας δρομολογίου πατήστε εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας